energiafuggetlenites.hu

Napelem Solar GROIUP  –  7626 Pécs, Rákóczi út 17 – Fészek Irodaház földszintje – 20/ 23 43 664

A Napelem Solar GROUP. megalakulása óta dinamikus előretörésének köszönhetően az energetikai piac jelentős szereplőjévé vált.

Cégeink minden igényt kielégítő tapasztalattal rendelkező, megbízható és gyakorlott szerelőcsapattal, szervizgárdával, pénzügyi szakemberekkel és értékesítési háttérrel rendelkezik. Az elmúlt néhány év technológiai fejlődése és az árak kedvező alakulása lehetővé tette, hogy egy teljesen új és versenyképes értékesítési modellel valamint műszaki tartalommal rendelkező technológiai rendszerrel jelenjünk meg a piacon.

Ügyfeleink számára olyan rendszer központú megoldásokat kívánunk nyújtani, melyek képesek magánszemélyek, cégek, intézmények egésze számára teljes körű szolgáltatási struktúrát biztosítani energiafüggetlenítési igényeik kielégítéséhez.

A fő termékprofilunkat alkotó Napelemes és Hőszivattyú és Klíma készülékek mellett, forgalmunk egyre jelentősebb részét teszik ki a Szellőztető és a Mennyezetfűtési rendszerek, valamint a különféle fűtéstechnikai eszközök.

Valamennyi általunk forgalmazott eszközhöz teljes körű alkatrész-, kellékanyag- és kiszállásos szerviz ellátást tudunk biztosítani.


Cégünk az Energiafüggetlenítési eszközök mellett Pénzügyi – Finanszírozási megoldásokat is szállít. A Fundamenta és az OTP Lakástakarékpénztár előnyeit ötvözzük egyéb hitelkonstrukciókkal, melyek mind Ügyfeleink döntését hivatottak megkönnyíteni.

Napelem Solar GROUP  tevékenységi köre az alábbi szolgáltatásokra terjed ki:

100 % vissza nem térítendő pályázatok lebonyolítása tervezése és kivitelezése, áramszolgáltatói ügyintézés, energetikai tanúsítványok elkészítése, mérőhely korszerűsítés,  három fázisra bővítés, klímák és Hőszivattyúk beszerzése és telepíése.  Egyablakos ügyintézés. Kérje ter ületi képviselőnk segítségét, tájékoztatását.

Pénzügyi szolgáltatások, megoldások értékesítése

MÁK , CSOK, FALUSI CSOK, BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS üGYINTÉZÉSE.

OTP LTP felhasználása 
 Teljes körű hitelügyintézés
 Hitelalkalmassági vizsgálat
 Lakástakarék pénztár szerződések lakásfelújítási megoldásokra fordítása.

Energiafüggetlenítési berendezések és kellékeik értékesítése és szervizelése
 Teljes körű energetikai felmérés, költségoptimalizálási javaslat készítés 
 Teljes körű villamosmérnöki felmérés, tervdokumentáció készítés, az energiaszolgáltatóknál     
   teljes körű ügyintézés.  
 Napelemes berendezések forgalmazása és teljes körű felszerelése 
 Hőszivattyú berendezések forgalmazása és teljes körű felszerelése, üzembe helyezése 
 Napelemrendszerek állványzatának forgalmazása és teljes körű felszerelése 
 Napelemrendszerek forgatóállványzatának forgalmazása és teljes körű felszerelése